Badrumsrenovering i Jakobsberg

Välkommen till GS Badrum AB!

Vill du ha professionell hjälp med badrumsrenovering?

Att utföra en badrumsrenovering eller köksrenovering behöver inte medföra några större bekymmer. Vi är en VVS-firma och har även anställda snickare som gör allt för att resultatet ska överstiga förväntningarna.

Vi är verksamma i Stockholmsområdet

Vår verksamhet utgår från Sundbyberg i Stockholm och vi är sju stycken anställda som tillsammans försöker förbättra lokaler och hem. Tack vare att vi verkar i Sveriges attraktivaste region att bo i så har vi alltid fullt upp med arbetsuppgifter, eftersom kundbasen är väldigt stor. Det innebär att vi har samlat på oss mycket erfarenhet genom åren, något som du som kund kan glädja dig åt.

Vad våra snickare utför

  • Badrumsrenovering – Vi fräschar upp badrum genom att exempelvis byta ut badkar, duschar, gammalt och slitet golv och kanske väggar.
  • Köksrenovering – Vi utför fullständiga renoveringar av kök åt våra kunder. Det kan handla om att lägga nytt golv, installera ny diskmaskin eller varför inte byta ut gamla diskbänkar.
  • Totalrenovering – Här sliter vi ut allt befintligt och ersätter med nya, fräscha golv, tak och väggar. Självklart ersätts lösa inventarier med moderna apparater och så vidare.
  • Servicearbete – Vi kan hjälpa till med att åtgärda läckor i vatten- och värmeledningar, likväl som att bygga om t.ex. paneler.
Genom att använda detta formulär accepterar du att GS Badrum AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Badrumsrenovering i Jakobsberg

Vi hjälper alla som är intresserade av våra tjänster

Oavsett om du är en privatperson, företagsägare eller kanske företrädare för en bostadsrättsförening så är vi gärna behjälpliga för det ni behöver stöd med. Offert kan begäras i samtliga fall, och är en bostadsrättsförening intresserad kan det vara läge att förhandla fram speciella avtal om många är intresserade av liknande tjänster.

Våra tjänster

Badrumsrenovering - GS Badrum AB

Badrumsrenovering

Köksrenovering - GS Badrum AB

Köksrenovering

Totalentreprenad - GS Badrum AB

Totalentreprenad

Servicearbeten - GS Badrum AB

Servicearbeten

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Vad vinner du på att renovera köket och badrummet?

Du ska bli nöjdare med din vardag

Det finns många fördelar med att renovera köket och badrummet, något som vi gärna talar varmt om. Först och främst handlar det om att du ska bli mer nöjd med din vardag. Du vill nog helst slippa beklaga dig över att kylskåpet är för varmt eller att det är svårt att spola toaletten ibland. Det bidrar även till att öka det psykiska välmåendet.

Du bidrar faktiskt också till att förbättra miljön. Det ställs år för år tuffare krav på elektroniska enheter och byggmaterial att vara miljövänliga och kunden
vill allt som oftast ha de nyaste sakerna.

Vi gör allt professionellt

Vi ger 100 % i allt vi gör. Målet är att vi ska utvecklas och ständigt bli bättre, men också för att du ska bli 100 % nöjd. Oavsett om det gäller badrumsrenovering eller köksrenovering så vill vi göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd. Så kontakta våra snickare redan idag!